Icon

Det er op til jer, hvor meget vi skal bistå med ved transporten. Derfor udformer vi skræddersyede tilbud, der imødekommer den enkelte kunde. Flyt og Fragt tilbyder forskellige ydelser inden for transport:

Bliv klogere på de forskellige ydelser nedenfor.

Ekspres transport

En såkaldt Ekspres transport indebærer i al sin enkelthed, at du har behov for transport - lige nu og her! Vi sidder klar på mail og telefon, og vi rådgiver selvfølgelig i alt det praktiske forbundet med transporten. Vores kunder kan ringe til os på telefon +45 42 500 700 24 timer i døgnet.

Hurtig transport

Ad Hoc transport

Flyt og Fragt tilbyder Ad Hoc transport, som i al sin enkelthed indebærer direkte transport af gods og ejendele fra a til b. Vi hjælper med transport Ad Hoc ved:

  1. Privat transport
  2. Erhvervstransport
  3. Kontor/firma transport

Ring til os og hør nærmere om prisen for transporten, der kan variere alt efter transportlængden.

Tung transport

Landsdelstransport

Flyt & Fragt har stor erfaring med landsdelstransport. Det fungerer således, at vores kunde melder en transport og opgiver en adresse.

Når nogle af vores flyttemænd alligevel skal til det pågældende område, tager vi godset med og sætter det af på destinationen. Ofte opbevarer vi godset i vores lagerhotel - indtil vi transporterer det videre.

Billig transport

Vi hjælper både private- og erhvervskunder i hele landet med landsdelstransport. Der er penge at spare ved denne type transport, da vi transporterer godset i forbindelse med, at vi alligevel skal distribuere andre steder i landet. Det betyder, at vi står klar til at hjælpe kunder i hele Danmark til yderst fordelagtige priser.

Klaverflytning

Musiktransport

Skal I have hjælp til at flytte instrumenter, kabler eller ledninger? Flyt & Fragt har stor erfaring med musiktransport. Vi har dyb respekt for, at instrumenter er skrøbelige, og at de ofte har stor affektionsværdi for ejeren.

Flyt & Fragt hjælper både private- og erhvervskunder med musiktransport i hele Danmark. Derfor har vi både erfaring med at hjælpe anerkendte danske bands og private. Vi håndterer altid denne type gods med dyb respekt, og vi sørger naturligvis for, at det når frem til destinationen i den stand, som I overgav det til os.

Flytning af klaver?

Derudover har vi stor erfaring med at flytte tunge instrumenter såsom flygler og klaverer. Vores samarbejdspartnere bistår med flyttelift – så det ikke er en hindring, hvis I bor på femte sal.

Musiktransport

Tung transport

Med os som samarbejdspartnere er det ingen hindring at transportere tungt gods. Vi hjælper kunder i hele Danmark med at håndtere tungt gods i forbindelse med transport og flytning. Prisen ved denne type opgave varierer meget. Derfor sidder vores konsulenter klar til at lave et skræddersyet tilbud.

Vores samarbejdspartnere bistår med flyttelift - så det ikke er en hindring, hvis kunden bor på femte sal. Vi hjælper blandt andet med at transportere:

  1. Pengeskabe
  2. Eltavler
  3. Brændeovne
  4. Kopimaskiner

Ofte er det tunge gods skrøbeligt – og det nærer vi dyb respekt for. Vi sørger naturligvis for, at det når frem til destinationen i den stand, som I så det sidst.

Billig transport

Bliv klogere på

...om vi skal skal stå for transporten.

Vores konsulenter sidder klar ved telefonerne. I kan ringe 24 timer i døgnet, men I kan også sende en mail med jeres spørgsmål, som vi besvarer af bedste evne - hurtigst muligt.

Forsikring & garanti

Hos os er I både transportforsikrede og flytteforsikrede. Flyt & Fragt opfylder desuden alle gældende forsikringsbetingelser, så I kan føle jer trygge ved et samarbejde.