Icon

I forbindelse med en flytning eller ved pladsmangel, kan der ofte være behov for midlertidig eller langsigtet opbevaring. Flyt & Fragt dækker de fleste opbevaringsbehov, og vi tilbyder derfor også en række forskellige opbevaringsmuligheder. Dette betyder, at vi kan opbevare de forskellige materialer på den mest hensigtsmæssige måde.

Opmagasinering

Vi opmagasinerer en masse forskelligt, hvilket er alt fra rekvisitter til musicals – til julepynt og havemøbler for Fru Jensen. Derfor har vi både erfaring med:

  1. Opbevaring til private 
  2. Opbevaring til erhvervskunder

Opmagasineringen foregår i et rent, tørt og videoovervåget lager. Her stiller vi rummelige containere til rådighed. Hvis der ønskes adgang til containeren i opbevaringsperioden, må der påregnes et mindre gebyr for dette. Ring et par dage i forvejen, så vi kan have containeren tilgængelig.

lagerhotel
 

Lagerhotel

Flyt & Fragt er stolte indehavere af et kæmpe lagerhotel, der både er tørt og videoovervåget. Her opmagasinerer vi blandt andet pallegods for firmaer og bohave for private. Her er plads til det hele.

Opbevaring

Bliv klogere på

...om vi skal stå for opbevaringen.

Vi ønsker at være danskernes foretrukne samarbejdspartner, når det kommer til opbevaring for virksomheder og private. Vores konsulenter sidder klar ved telefonerne. I kan ringe 24 timer i døgnet, men I kan også sende en mail med jeres spørgsmål, som vi besvarer af bedste evne - hurtigst muligt.

Forsikring & garanti

Hos os er du både transportforsikret og flytteforsikret. Flyt & Fragt opfylder desuden alle gældende forsikringsbetingelser, så du kan føle dig tryg ved et samarbejde.