Icon

Flyt & Fragts ansatte har stor erfaring med flytninger for private. Vi ved, at indbo altid har stor betydning og affektionsværdi for ejeren, og det er derfor naturligt for os at behandle alt indbo med respekt og omhyggelighed. Vi er både behjælpelige ved nedpakning og selve privatflytningen. Vi tilbyder desuden midlertidig eller langsigtet opbevaring i vores lagerhotel

Nedpakning

For mange kan det virke uoverskueligt, at skulle pakke hele hjemmet ned. Hvor skal man starte? I Flyt & Fragt er vi derfor også behjælpelige ved nedpakningen. Vores specialister giver i den forbindelse gode råd til, hvordan jeres ting pakkes på bedst mulig vis. På den måde får I plads til så meget som muligt, og I sikrer også, at eventuelle skrøbelige ejendele pakkes forsvarligt.

Flytning

Vi hjælper gerne med at bære de tunge flyttekasser ned til flyttebilen – og vi fragter naturligvis det hele sikkert frem til den nye destination. Flytninger kræver megen forberedelse, og der er aldrig to ens flytteopgaver. Vi tilpasser derfor flytningen jeres behov og ønsker, og sammen skræddersyr vi et tilbud. Det er vigtigt, at vi klæder jer godt på inden flytningen - så I føler jer helt trygge ved samarbejdet. Flyt & Fragt leverer alt inden for privatflytning - men det er helt op til jer hvor meget, vi skal varetage. Herunder kan I læse om vores billige gadeflytninger samt vores totalflytninger.

privatflytning

Billig flytning

Går I efter en billig flytning? Hvis I ønsker at stå for det meste af flytningen selv, tilbyder Flyt & Fragt ”gadeflytning”. Ved denne type flytning, bistår vi kun med selve transporten, hvor vi opererer med enmandsbetjente biler.

Én af fordelene ved en gadeflytning er, at der er mange penge og spare. Vores opgave her består nemlig kun i at fragte alt indbo sikkert frem til den nye adresse.

Gadeflytning

Man kan på en måde sige, at en gadeflytning derfor er en gør-det-selv-flytning, da forløbet er som følger:

  1. I sørger selv for nedpakning.
  2. I stiller selv alt indbo ud til gaden.
  3. Vores flyttemænd pakker forsvarligt godset i bilen med tæpper.
  4. Ved ankomst til destinationen, sætter flyttemændene godset ved gaden.
  5. I sørger selv for indbæring og udpakning.

Det er muligt at kombinere gadeflytningen med andre af vores ydelser, og vi kan dermed godt skræddersy et flyttetilbud, hvor vi hjælper til ved enkelte af ovenstående punkter. Læs mere om mulighederne for transport her. 

billig privat flytning

Totalflytning

Vi har stor erfaring med totalflytninger, hvor vi står for alle detaljer og processer, der opstår ved en flytning. En totalflytning er ideel, hvis man ønsker at læne sig tilbage og at kunne koncentrere sig om andre ting end flytningen. Ved en totalflytning varetager Flyt & Fragt alt fra:

  1. Nedpakning i flyttekasser
  2. Selve privatflytningen hvor alle ting fragtes sikkert frem til det nye sted
  3. Udpakning af alle tingene

Ved totalflytninger står vi desuden gerne for al planlægning og organisering af flytteopgaven. Flyt & Fragt leverer med andre ord alt efter jeres behov, og vi kan derfor udforme et skræddersyet tilbud, der imødekommer alle jeres interesser forbundet med flytningen. 

gadeflytning

Bliv klogere på

...om vi er jeres foretrukne flyttepartner.

Vores konsulenter sidder klar ved telefonerne til at tale om jeres kommende flytning. I kan ringe 24 timer i døgnet, men I kan også sende en mail med jeres spørgsmål, som vi besvarer af bedste evne - hurtigst muligt.

Forsikring & garanti

Hos os er du både transportforsikret og flytteforsikret. Flyt & Fragt opfylder desuden alle gældende forsikringsbetingelser, så du kan føle dig tryg ved et samarbejde.