Icon

En udlandsflytning kan være kompleks og omfattende. Flyt & Fragt har længe ageret som underleverandører, når personer skal flytte udenlands i forbindelse med deres arbejde eller privatliv. Omfanget af udlandsflytninger varierer meget, og det er vigtigt, at vi sammen taler om, hvordan flytteopgaven kan løses bedst muligt. Her kan være tale om:

  1. Privatflytninger til udlandet
  2. Transport/flytning af gods til udlandet
  3. Relocations

Uanset hvad I skal have hjælp til, kan vi tilbyde en bred pallette af ydelser inden for udlandsflytninger. Kontakt os i dag for mere information – eller bliv klogere på vores ydelser inden for Relocations nedenfor.

flytning til udlandet

Relocation

I Flyt & Fragt bistår vi ved Relocations, hvor enkeltpersoner eller hele afdelinger i forbindelse med arbejde skal flytte udenlands. Hvis en hel virksomhed skal flytte til udlandet, kræver det meget koordinering og planlægning. For private enkeltpersoner kan det virke stressende, at man dels skal flytte rent geografisk - man skal også til at starte på en helt ny arbejdsplads.

Uanset situationen finder de fleste tryghed i at vide, at andre professionelle varetager hele planlægningen og eksekveringen af flytningen. Heraf udspringer ideen om Relocations.

Flyt & Fragt har både erfaring med store og små Relocations, og vi gør en dyd ud af at imødekomme vores kunders behov og forventninger. Særligt ved større relocations er det vigtigt, at vi er fuldstændig indforstået med, hvordan I ønsker, at flytningen skal forløbe. Derfor går vi ind for tæt dialog, planlægning og organisering. Kun sådan opnår vi glade og tilfredse kunder. 

Vi tilbyder al den rådgivning, der er brug for ved Relocations.

Crown Relocations

Vi er stolte samarbejdspartnere med Crown Relocations, og sammen sørger vi for, at flytteopgaven og planlægningen følges til dørs. Få et rigtig godt tilbud på en Relocation i dag. Vi sidder klar ved telefonerne – ring til os på telefon +45 42 500 700 til en uforpligtende snak, og få et godt tilbud. Har I spørgsmål kan I desuden sende en mail til info@flytogfragt.dk.

 

udlandsflytning

Bliv klogere på

...om vi er jeres foretrukne flyttepartner.

Vores konsulenter sidder klar ved telefonerne til at tale om jeres kommende udlandsflytning. I kan ringe 24 timer i døgnet, men I kan også sende en mail med jeres spørgsmål, som vi besvarer af bedste evne - hurtigst muligt.

Forsikring & garanti

Hos os er du både transportforsikret og flytteforsikret. Flyt & Fragt opfylder desuden alle gældende forsikringsbetingelser, så du kan føle dig tryg ved et samarbejde.